#juridischadvies

Posts tagged on #juridischadvies

Top Posts Recent Posts

Top Posts

DE BEËINDIGINGSOVEREENKOMST  waar moet je op letten? 👀
.
Het komt steeds vaker voor dat werkgevers en werknemers een beëindigingsovereenkomst tekenen om de arbeidsrelatie onderling te beëindigen. De beëindigingsovereenkomst wordt ook wel een vaststellingsovereenkomst (VSO) genoemd.
.
Het belangrijkste advies is: “Laat een jurist naar de beëindigingsovereenkomst kijken voordat je deze ondertekent!”
.
Maar waarom dan? 🤷🏽‍♀️ Well, let me tell you..
.
Er zijn een aantal punten waar je goed op moet letten voordat je een beëindigingsovereenkomst ondertekent, zoals:
.
🔸️Is de beëindigingsovereenkomst WW-proof? Met andere woorden: behoud je het recht op een WW-uitkering?
🔸️Is de juiste einddatum opgenomen? Als de (fictieve) opzegtermijn te kort is, bestaat de kans dat je een tijdje zonder inkomen komt te zitten, omdat het UWV de WW-uitkering pas laat ingaan nadat de ‘juiste’ opzegtermijn is verlopen.
🔸️Ben je vrijgesteld van werk met behoud van loon?
🔸️Worden de opgebouwde vakantiedagen/-uren uitbetaald?
🔸️Krijg je een ontslagvergoeding?
.
Vaak wordt er door de werkgever verzocht om de overeenkomst binnen een aantal dagen te tekenen. Laat je niet onder druk zetten om te tekenen! Dit is meestal geen harde termijn. Neem de tijd om te onderzoeken wat er precies in de overeenkomst staat.
.
Heb je een beëindigingsovereenkomst ontvangen die nog gecontroleerd moet worden? Neem dan contact op via 06 82 00 61 30 of Legallightjuristen@gmail.com.
.
- Legal Light Juristen - We schijnen een licht op uw zaak 💡 -
.
#juridisch #jurist #arbeidsrecht #overeenkomst #VSO #legal #legallight #juristen #juridischadvies #juridischadvieskantoor #love #law.

DE BEËINDIGINGSOVEREENKOMST waar moet je op letten? 👀 . Het komt steeds vaker voor dat werkgevers en werknemers een beëindigingsovereenkomst tekenen om de arbeidsrelatie onderling te beëindigen. De beëindigingsovereenkomst wordt ook wel een vaststellingsovereenkomst (VSO) genoemd. . Het belangrijkste advies is: “Laat een jurist naar de beëindigingsovereenkomst kijken voordat je deze ondertekent!” . Maar waarom dan? 🤷🏽‍♀️ Well, let me tell you.. . Er zijn een aantal punten waar je goed op moet letten voordat je een beëindigingsovereenkomst ondertekent, zoals: . 🔸️Is de beëindigingsovereenkomst WW-proof? Met andere woorden: behoud je het recht op een WW-uitkering? 🔸️Is de juiste einddatum opgenomen? Als de (fictieve) opzegtermijn te kort is, bestaat de kans dat je een tijdje zonder inkomen komt te zitten, omdat het UWV de WW-uitkering pas laat ingaan nadat de ‘juiste’ opzegtermijn is verlopen. 🔸️Ben je vrijgesteld van werk met behoud van loon? 🔸️Worden de opgebouwde vakantiedagen/-uren uitbetaald? 🔸️Krijg je een ontslagvergoeding? . Vaak wordt er door de werkgever verzocht om de overeenkomst binnen een aantal dagen te tekenen. Laat je niet onder druk zetten om te tekenen! Dit is meestal geen harde termijn. Neem de tijd om te onderzoeken wat er precies in de overeenkomst staat. . Heb je een beëindigingsovereenkomst ontvangen die nog gecontroleerd moet worden? Neem dan contact op via 06 82 00 61 30 of Legallightjuristen@gmail.com. . - Legal Light Juristen - We schijnen een licht op uw zaak 💡 - . #juridisch #jurist #arbeidsrecht #overeenkomst #VSO #legal #legallight #juristen #juridischadvies #juridischadvieskantoor #love #law ...

CONTRACT NODIG? 📝 | Laat deze opstellen of nakijken.
.
Voorkom geschillen over onduidelijke afspraken met je businesspartners of klanten, en bespaar jezelf dure proceskosten.
.
Bij Legal Light Juristen kan je de volgende contracten laten opstellen of nakijken:
.
🔸️Opdrachtovereenkomst
🔸️Samenwerkingsovereenkomst
🔸️Arbeidsovereenkomst
🔸️Huurovereenkomst
🔸️Koopovereenkomst
🔸️Managementovereenkomst
🔸️Licentieovereenkomst
🔸️Verwerkersovereenkomst
🔸️Volmachtovereenkomst
🔸️Leveringsovereenkomst
🔸️Algemene voorwaarden
.
Vragen over het opstellen of nakijken van een contract?
.
Neem dan vrijblijvend contact op via 0682006130 of mail naar Legallightjuristen@gmail.com.
.
- Legal Light Juristen - Wij schijnen een licht op uw zaak 💡 -
.
📸 @rachelledensfotografie
.
#contractenrecht #contract #overeenkomst #jurist #juridischadvies #zzper #ondernemen #ondernemerschap #entrepeneur #bob #legal #legallight #love #law.

CONTRACT NODIG? 📝 | Laat deze opstellen of nakijken. . Voorkom geschillen over onduidelijke afspraken met je businesspartners of klanten, en bespaar jezelf dure proceskosten. . Bij Legal Light Juristen kan je de volgende contracten laten opstellen of nakijken: . 🔸️Opdrachtovereenkomst 🔸️Samenwerkingsovereenkomst 🔸️Arbeidsovereenkomst 🔸️Huurovereenkomst 🔸️Koopovereenkomst 🔸️Managementovereenkomst 🔸️Licentieovereenkomst 🔸️Verwerkersovereenkomst 🔸️Volmachtovereenkomst 🔸️Leveringsovereenkomst 🔸️Algemene voorwaarden . Vragen over het opstellen of nakijken van een contract? . Neem dan vrijblijvend contact op via 0682006130 of mail naar Legallightjuristen@gmail.com. . - Legal Light Juristen - Wij schijnen een licht op uw zaak 💡 - . 📸 @rachelledensfotografie . #contractenrecht #contract #overeenkomst #jurist #juridischadvies #zzper #ondernemen #ondernemerschap #entrepeneur #bob #legal #legallight #love #law ...

Vanaf nu eigenaar van LIFT juridisch advies 🥳 🥂 - advies nodig voor je startup? Neem vrijblijvend contact op! #ondernemen #juridischadvies #juridischadviesvoorondernemers #startuptips #kamervankoophandel #eigenbedrijfstarten ——
From this day on, I have my own company for legal advice, called LIFT juridisch advies. If you need legal advice regarding your startup or company, contact me!.

Vanaf nu eigenaar van LIFT juridisch advies 🥳 🥂 - advies nodig voor je startup? Neem vrijblijvend contact op! #ondernemen #juridischadvies #juridischadviesvoorondernemers #startuptips #kamervankoophandel #eigenbedrijfstarten —— From this day on, I have my own company for legal advice, called LIFT juridisch advies. If you need legal advice regarding your startup or company, contact me! ...

Als je net je bedrijf start moet je er niet aan denken.... 🤯 ⠀
⠀
Een conflict met een klant....⠀
⠀
I’ve been there. En doordat ik verschillende ondernemers coach zie ik het vaak. ⠀
⠀
En wat ik vooral zie is de chaos, onwetendheid en teleurstelling van de ondernemer.⠀
⠀
Je wilt als ondernemer een fijne relatie met je klant en hebt geen tijd over voor conflicten. ⠀
⠀
Er zijn verschillende scenario’s maar deze kom ik vaak tegen:⠀
⠀
- Jouw leverancier levert verkeerde producten ⠀
- Jouw klant weigert rekeningen te betalen door een klacht⠀
- Jouw klant kan de rekeningen niet betalen⠀
- Jouw klant wil haar geld terug⠀
⠀
Heb je te maken met een klant die niet betaalt? En wil je tot een oplossing komen zonder de relatie te schaden? Volg dan deze 4 stappen:
⠀
1. Ga het gesprek aan met de klant, vraag of het klopt dat je de betaling nog niet hebt ontvangen⠀
2. Stuur een betalingsherinnering wanneer er na het gesprek geen betaling is gekomen⠀
3. Neem na het versturen van de betalingsherinnering contact op met de klant en bevestig de gemaakte afspraken nogmaals per e-mail⠀
4. Is de factuur nog niet betaald? De klant heeft voldoende momenten de kans gekregen. Bel dan gratis met de jurist van Centraal Beheer die je helpt bij de volgende stappen.⠀
⠀
Ga naar www.centraalbeheer.nl/onbetaalde-factuur om direct geholpen te worden met jouw onbetaalde factuur. ⠀

Natuurlijk hoop je dit nooit mee te maken. Sla voor de zekerheid toch deze post op! Heb jij wel eens een conflict met een klant gehad?

⠀
#Businesstips # ad #centraalbeheer #ondernemen #zzp #juridischadvies #macbookair #dutchgirlboss #businessbabesnl #eigenbedrijf #ondernemerstips.

Als je net je bedrijf start moet je er niet aan denken.... 🤯 ⠀ ⠀ Een conflict met een klant....⠀ ⠀ I’ve been there. En doordat ik verschillende ondernemers coach zie ik het vaak. ⠀ ⠀ En wat ik vooral zie is de chaos, onwetendheid en teleurstelling van de ondernemer.⠀ ⠀ Je wilt als ondernemer een fijne relatie met je klant en hebt geen tijd over voor conflicten. ⠀ ⠀ Er zijn verschillende scenario’s maar deze kom ik vaak tegen:⠀ ⠀ - Jouw leverancier levert verkeerde producten ⠀ - Jouw klant weigert rekeningen te betalen door een klacht⠀ - Jouw klant kan de rekeningen niet betalen⠀ - Jouw klant wil haar geld terug⠀ ⠀ Heb je te maken met een klant die niet betaalt? En wil je tot een oplossing komen zonder de relatie te schaden? Volg dan deze 4 stappen:
⠀ 1. Ga het gesprek aan met de klant, vraag of het klopt dat je de betaling nog niet hebt ontvangen⠀ 2. Stuur een betalingsherinnering wanneer er na het gesprek geen betaling is gekomen⠀ 3. Neem na het versturen van de betalingsherinnering contact op met de klant en bevestig de gemaakte afspraken nogmaals per e-mail⠀ 4. Is de factuur nog niet betaald? De klant heeft voldoende momenten de kans gekregen. Bel dan gratis met de jurist van Centraal Beheer die je helpt bij de volgende stappen.⠀ ⠀ Ga naar www.centraalbeheer.nl/onbetaalde-factuur om direct geholpen te worden met jouw onbetaalde factuur. ⠀ Natuurlijk hoop je dit nooit mee te maken. Sla voor de zekerheid toch deze post op! Heb jij wel eens een conflict met een klant gehad? ⠀ #Businesstips # ad #centraalbeheer #ondernemen #zzp #juridischadvies #macbookair #dutchgirlboss #businessbabesnl #eigenbedrijf #ondernemerstips ...

Y E S  I  C A N |
Vandaag had ik echt een moment van besef : Ik flik het gewoon. Nooit gedacht dat ik zou gaan ondernemen. En nu doe ik het gewoon, op mijn manier. Op mijn eigen manier. Dat voelt heerlijk. Focussen op het juridisch inhoudelijk werk is iedere dag een mooie uitdaging en het geeft nu voor 100% voldoening. Het is hard werken, maar de vrijheid om je tijd zelf te kunnen indelen geeft echt rust op een bepaalde manier. #beetjejammervandeadministratie #maardatmoetookgebeuren.

Y E S I C A N | Vandaag had ik echt een moment van besef : Ik flik het gewoon. Nooit gedacht dat ik zou gaan ondernemen. En nu doe ik het gewoon, op mijn manier. Op mijn eigen manier. Dat voelt heerlijk. Focussen op het juridisch inhoudelijk werk is iedere dag een mooie uitdaging en het geeft nu voor 100% voldoening. Het is hard werken, maar de vrijheid om je tijd zelf te kunnen indelen geeft echt rust op een bepaalde manier. #beetjejammervandeadministratie #maardatmoetookgebeuren ...

We werken massaal thuis. Inmiddels mijn hebben en houden van kantoor verplaatst naar thuis. Zelfs de printer is mee.  Digitaal handtekening plaatsen zou in veel gevallen toch net wat handiger zijn. Hebben jullie handige tips en tricks  om het thuiswerken en alles er omheen eenvoudiger te maken? Zet het dan hieronder. Kunnen we van elkaar afkijken 😉 #videobellen #intake #digitaal #handtekening.

We werken massaal thuis. Inmiddels mijn hebben en houden van kantoor verplaatst naar thuis. Zelfs de printer is mee. Digitaal handtekening plaatsen zou in veel gevallen toch net wat handiger zijn. Hebben jullie handige tips en tricks om het thuiswerken en alles er omheen eenvoudiger te maken? Zet het dan hieronder. Kunnen we van elkaar afkijken 😉 #videobellen #intake #digitaal #handtekening ...

V A K A N T I E | 
Dit is maximaal genieten. Mooi land en mooi weertje 🌞Mijn batt is bijna helemaal opgeladen 😉 Vanavond even werken want er is een deadline die gehaald moet worden. Gas erop! 😏.

V A K A N T I E | Dit is maximaal genieten. Mooi land en mooi weertje 🌞Mijn batt is bijna helemaal opgeladen 😉 Vanavond even werken want er is een deadline die gehaald moet worden. Gas erop! 😏 ...

Met vriendelijke groet uit Turkije 😏👌🏻
#drukkeperiode #afgesloten #nuontspannen.

Met vriendelijke groet uit Turkije 😏👌🏻 #drukkeperiode #afgesloten #nuontspannen ...

H O O R A Y | 
Ik ben al een maand onderweg als ondernemer. Bevalt het? Hell yeah 🤘🏻 Ik ben benieuwd waar ik over een jaar mag staan. Ik dacht echt soms in onmogelijkheden maar weet nu dat het ook anders kan. Die onzekerheid, ja dat mocht er zijn. Uiteindelijk heeft het me wel iets moois opgeleverd ☺️
-
-
-
-
-
#onderneming #ondernemen #goedemorgennederland #blijmetdezestap #nooitgedacht #advocaat #advocaatjeleefjenog #taskentadvocatuur #eindhoven #arbeidsrecht #familierecht #advocaatnodig #juridischadvies #juridischloket #juridischloketeindhoven #advocatenblad #jurist #advies #türkavukat #hollanda #eindhoven #eindhovendegekste.

H O O R A Y | Ik ben al een maand onderweg als ondernemer. Bevalt het? Hell yeah 🤘🏻 Ik ben benieuwd waar ik over een jaar mag staan. Ik dacht echt soms in onmogelijkheden maar weet nu dat het ook anders kan. Die onzekerheid, ja dat mocht er zijn. Uiteindelijk heeft het me wel iets moois opgeleverd ☺️ - - - - - #onderneming #ondernemen #goedemorgennederland #blijmetdezestap #nooitgedacht #advocaat #advocaatjeleefjenog #taskentadvocatuur #eindhoven #arbeidsrecht #familierecht #advocaatnodig #juridischadvies #juridischloket #juridischloketeindhoven #advocatenblad #jurist #advies #t ürkavukat #hollanda #eindhoven #eindhovendegekste ...

Most Recent

ZIEK UIT DIENST  met een vaststellingsovereenkomst..
.
Danny werkt bij een slager. Op 17 september 2017 wordt Danny ziek. Hij is vervolgens geopereerd aan zijn darmen. Omdat Danny niet voldoende snel herstelt, biedt de werkgever hem een vaststellingsovereenkomst aan om het dienstverband per 1 juni 2018 te beëindigen. Danny tekent de vaststellingsovereenkomst.
.
Op 3 juni 2018 vraagt Danny een Ziektewet-uitkering (ZW-uitkering) aan bij het UWV. De aanvraag van Danny wordt afgewezen door het UWV.
.
Danny gaat in bezwaar tegen het besluit van het UWV.
.
▫️Danny is van mening dat hij recht heeft op een ZW-uitkering, omdat hij geen werk meer heeft en nog steeds ziek is. De werkgever betaalt zijn loon niet meer en daarom behoort deze plicht nu toe aan het UWV.
.
▫️Het UWV is van mening dat Danny geen recht heeft op een ZW-uitkering, omdat het dienstverband tijdens ziekte is beëindigd en hij onnodig een beroep doet op de Ziektewet. In beginsel zou de werkgever het loon van Danny maximaal 2 jaar moeten doorbetalen.
.
Wie heeft er gelijk volgens jou?
A. Danny
B. Het UWV
.
Het antwoord op de vraag zien jullie morgen!
.
- Legal Light Juristen - We schijnen een licht op uw zaak 💡 -
.
#juridisch #juridischevraag #jurist #casus #arbeidsrecht #socialezekerheidsrecht #vaststellingsovereenkomst #uitkering #fun #legal #legallight #juristen #juridischadvies #juridischadvieskantoor.

ZIEK UIT DIENST met een vaststellingsovereenkomst.. . Danny werkt bij een slager. Op 17 september 2017 wordt Danny ziek. Hij is vervolgens geopereerd aan zijn darmen. Omdat Danny niet voldoende snel herstelt, biedt de werkgever hem een vaststellingsovereenkomst aan om het dienstverband per 1 juni 2018 te beëindigen. Danny tekent de vaststellingsovereenkomst. . Op 3 juni 2018 vraagt Danny een Ziektewet-uitkering (ZW-uitkering) aan bij het UWV. De aanvraag van Danny wordt afgewezen door het UWV. . Danny gaat in bezwaar tegen het besluit van het UWV. . ▫️Danny is van mening dat hij recht heeft op een ZW-uitkering, omdat hij geen werk meer heeft en nog steeds ziek is. De werkgever betaalt zijn loon niet meer en daarom behoort deze plicht nu toe aan het UWV. . ▫️Het UWV is van mening dat Danny geen recht heeft op een ZW-uitkering, omdat het dienstverband tijdens ziekte is beëindigd en hij onnodig een beroep doet op de Ziektewet. In beginsel zou de werkgever het loon van Danny maximaal 2 jaar moeten doorbetalen. . Wie heeft er gelijk volgens jou? A. Danny B. Het UWV . Het antwoord op de vraag zien jullie morgen! . - Legal Light Juristen - We schijnen een licht op uw zaak 💡 - . #juridisch #juridischevraag #jurist #casus #arbeidsrecht #socialezekerheidsrecht #vaststellingsovereenkomst #uitkering #fun #legal #legallight #juristen #juridischadvies #juridischadvieskantoor ...

Waar iedereen gedacht en ook gehoopt had dat het hele Corona-gedoe na de zomer wel over zou zijn, komt bedrogen uit. 🦠⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Je kunt geen nieuws website openen of koppen met 'Tweede golf is onderweg' of 'Ziekenhuiscijfers straks niet meer zo laag' komen je tegemoet en zijn nog steeds aan de orde van de dag. 📰⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Omdat de pandemie langere tijd aanhoudt, ligt er een wetsvoorstel met tijdelijke maatregelen. Dit om het virus beter te kunnen bestrijden. 📝⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het wetsvoorstel ligt inmiddels bij de Tweede Kamer. Maar wat staat er in dat voorstel en wat zijn uitzonderingen op de geldende maatregelen?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
In de Let's talk Legal van vandaag deel ik de eerste nieuwe uitzonderingen en maatregelen met je. Volgende week in deel 2 deel ik de rest. Lees je mee? Je vindt de blog op www.veritasadvies.com/blog/ 💻 of in de #linkinbio 👆🏼.

Waar iedereen gedacht en ook gehoopt had dat het hele Corona-gedoe na de zomer wel over zou zijn, komt bedrogen uit. 🦠⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Je kunt geen nieuws website openen of koppen met 'Tweede golf is onderweg' of 'Ziekenhuiscijfers straks niet meer zo laag' komen je tegemoet en zijn nog steeds aan de orde van de dag. 📰⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Omdat de pandemie langere tijd aanhoudt, ligt er een wetsvoorstel met tijdelijke maatregelen. Dit om het virus beter te kunnen bestrijden. 📝⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Het wetsvoorstel ligt inmiddels bij de Tweede Kamer. Maar wat staat er in dat voorstel en wat zijn uitzonderingen op de geldende maatregelen?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ In de Let's talk Legal van vandaag deel ik de eerste nieuwe uitzonderingen en maatregelen met je. Volgende week in deel 2 deel ik de rest. Lees je mee? Je vindt de blog op www.veritasadvies.com/blog/ 💻 of in de #linkinbio 👆🏼 ...

Vandaag is het linkshandigendag. De dag om de bevolking bewust te maken van de ongemakken die linkshandigen ervaren in de maatschappij. Want wisten jullie dat maar 10 to 15% van alle Nederlanders linkshandig is? ⁠
⁠
En leuk feitje, Dolly is ook linkshandig!⁠ Bent u ook linkshandig of toch rechtshandig?⁠
⁠
⁠
⁠
⁠
#linkshandig #linkshandigendag #lefties #arbeidsrecht #bestuursrecht #consumentenrecht #huurrecht #verbintenissenrecht #ondernemingsrecht #contract #juridischadvies #juridisch #rechten #onderneming #eigenbedrijf #eigenbaas #vrouwelijkeondernemers #ondernemen #rechtbank #zoetermeer #denhaag #brabant #tilburg #rijswijk #rijen #breda #leiden #skmjuristen ⁠.

Vandaag is het linkshandigendag. De dag om de bevolking bewust te maken van de ongemakken die linkshandigen ervaren in de maatschappij. Want wisten jullie dat maar 10 to 15% van alle Nederlanders linkshandig is? ⁠ ⁠ En leuk feitje, Dolly is ook linkshandig!⁠ Bent u ook linkshandig of toch rechtshandig?⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ #linkshandig #linkshandigendag #lefties #arbeidsrecht #bestuursrecht #consumentenrecht #huurrecht #verbintenissenrecht #ondernemingsrecht #contract #juridischadvies #juridisch #rechten #onderneming #eigenbedrijf #eigenbaas #vrouwelijkeondernemers #ondernemen #rechtbank #zoetermeer #denhaag #brabant #tilburg #rijswijk #rijen #breda #leiden #skmjuristen ⁠ ...

| OUT OF OFFICE 

De komende twee weken ben ik met vakantie. Wij gaan niet op vakantie maar ik geloof niet dat wij ons gaan vervelen. Er zijn nog genoeg klusjes in en rondom huis te doen en we hebben een aantal leuke uitjes op de planning. 

Voor vandaag hebben we een bootje gehuurd en gaan we met de kids varen op de Biesbosch. Het wordt heerlijk weer en ondanks dat we deze zomer niet in het buitenland te vinden zijn, geeft het mij een echt vakantiegevoel als we het water op gaan.
 
Zo fijn om even volle focus te hebben op ons gezin, vrienden en familie. Even afstand nemen van mijn bedrijf, zorgt ervoor dat ik na onze vakantie weer met een frisse start kan beginnen. Ik merk nu al dat wanneer ik even afstand neem, er een hoop nieuwe ideeën komen en ik jeukende handen krijg om straks weer te beginnen.

Neem jij wel eens bewust afstand van je bedrijf? ⬇️

📸 @volliefdefotografie 

#vakantie2020 #vakantieineigenland #bootjevaren #zomer2020 #jurist #juridisch #juridischadvies #onlinelegalsupport #dongen #ontspanning #outofoffice #ondernemerschap #onlineondernemer #onderneming #eigenbedrijf #eigenbaas #zelfstandige #zzp #zzper #startendeondernemer #ambitieuzevrouwen #ambitieuzemeisjes #vrouwelijkeondernemers #vrouwelijkeondernemer #ondernemendevrouwen #ambitieuzemoeder #moederschap #juridischetips #ondernemerstips #onderneming.

| OUT OF OFFICE De komende twee weken ben ik met vakantie. Wij gaan niet op vakantie maar ik geloof niet dat wij ons gaan vervelen. Er zijn nog genoeg klusjes in en rondom huis te doen en we hebben een aantal leuke uitjes op de planning. Voor vandaag hebben we een bootje gehuurd en gaan we met de kids varen op de Biesbosch. Het wordt heerlijk weer en ondanks dat we deze zomer niet in het buitenland te vinden zijn, geeft het mij een echt vakantiegevoel als we het water op gaan. Zo fijn om even volle focus te hebben op ons gezin, vrienden en familie. Even afstand nemen van mijn bedrijf, zorgt ervoor dat ik na onze vakantie weer met een frisse start kan beginnen. Ik merk nu al dat wanneer ik even afstand neem, er een hoop nieuwe ideeën komen en ik jeukende handen krijg om straks weer te beginnen. Neem jij wel eens bewust afstand van je bedrijf? ⬇️ 📸 @volliefdefotografie #vakantie2020 #vakantieineigenland #bootjevaren #zomer2020 #jurist #juridisch #juridischadvies #onlinelegalsupport #dongen #ontspanning #outofoffice #ondernemerschap #onlineondernemer #onderneming #eigenbedrijf #eigenbaas #zelfstandige #zzp #zzper #startendeondernemer #ambitieuzevrouwen #ambitieuzemeisjes #vrouwelijkeondernemers #vrouwelijkeondernemer #ondernemendevrouwen #ambitieuzemoeder #moederschap #juridischetips #ondernemerstips #onderneming ...

ZIEK TIJDENS JE VAKANTIE 🤒🌞

Mag je werkgever vakantiedagen inhouden over de dagen dat je ziekt bent? 

Een werknemer die ziek wordt tijdens de vakantie heeft volgens de wet over die periode geen vakantie. ⛺️❌
Dit betekent dat een werkgever geen vakantiedagen mag inhouden over de dagen die je ziek bent. Op het moment dat je ziek wordt tijdens de vakantie, meld je dan altijd en schriftelijk meteen ziek bij je werkgever. Ook moet je, als werknemer, een doktersverklaring kunnen overhandigen waarin staat wat de diagnose is, de verwachting van de ziekteduur en het advies van de dokter. 🤕

Je werkgever mag wel vakantiedagen inhouden als je tijdens je vakantie ziek wordt: 
- Als hierover afspraken staan in je cao, contract of bedrijfsreglement (verzuimprotocol); 
- Als dit schriftelijk is vastgelegd;
- Als je zelf toestemming geeft om ziektedagen af te trekken van je vakantiedagen.

#vakantiedagen #vakantieverlof #ziektijdensvakantie #ziekmelding #wistjedat #arbeidsrecht #geenvakantiegevoel #eigenbedrijf #dekruijfrechtshulp #ondernemerschap #werkgeluk #zzper #kenjerechten #juridisch #vrouwelijkeondernemer #vrouwelijkeondernemers #deondernemendevrouw #rechten #ondernemenalseenbaas  #ambitieuzemeisjes #ambitieuzevrouwen #girlboss #girlbossnl #rechtshulp #juridischadvies #zelfstandigondernemer #juridischadvieskantoor #juridischadvieskantoor #businesswoman #jurist.

ZIEK TIJDENS JE VAKANTIE 🤒🌞 Mag je werkgever vakantiedagen inhouden over de dagen dat je ziekt bent? Een werknemer die ziek wordt tijdens de vakantie heeft volgens de wet over die periode geen vakantie. ⛺️❌ Dit betekent dat een werkgever geen vakantiedagen mag inhouden over de dagen die je ziek bent. Op het moment dat je ziek wordt tijdens de vakantie, meld je dan altijd en schriftelijk meteen ziek bij je werkgever. Ook moet je, als werknemer, een doktersverklaring kunnen overhandigen waarin staat wat de diagnose is, de verwachting van de ziekteduur en het advies van de dokter. 🤕 Je werkgever mag wel vakantiedagen inhouden als je tijdens je vakantie ziek wordt: - Als hierover afspraken staan in je cao, contract of bedrijfsreglement (verzuimprotocol); - Als dit schriftelijk is vastgelegd; - Als je zelf toestemming geeft om ziektedagen af te trekken van je vakantiedagen. #vakantiedagen #vakantieverlof #ziektijdensvakantie #ziekmelding #wistjedat #arbeidsrecht #geenvakantiegevoel #eigenbedrijf #dekruijfrechtshulp #ondernemerschap #werkgeluk #zzper #kenjerechten #juridisch #vrouwelijkeondernemer #vrouwelijkeondernemers #deondernemendevrouw #rechten #ondernemenalseenbaas #ambitieuzemeisjes #ambitieuzevrouwen #girlboss #girlbossnl #rechtshulp #juridischadvies #zelfstandigondernemer #juridischadvieskantoor #juridischadvieskantoor #businesswoman #jurist ...

VOL

Lieve volgers, jullie zijn fantastisch, ook voor de maand augustus zit mijn agenda weer vol, mede dankzij jullie nieuwe opdrachten! 

Voor het resterende deel van de maand  augustus zal ik dus weer “nee moeten verkopen” aan nieuwe opdrachtgevers, omdat ik nog hard aan het werk ben om fantastische stukken op te leveren en juridische werkzaamheden uit te voeren voor:

@angeliek_insta_expert 
@burodink 
@label071 
@dekarikaturist 
@deelinterieurbeleving 
@relax.nu 
@studio.above 
@citalent.ig 
@puursaam 
@meekithappen_fotografie 

Hartstikke bedankt voor jullie opdrachten en vertrouwen in mijn dienstverlening 🙏🏻.

Deze maand krijgen bovengenoemde ondernemers mijn full attention, maar in september kan ik hopelijk weer nieuwe ondernemers met raad en daad bijstaan.
Wil jij je plekje in september nog reserveren, maak dan tijdig een afspraak. 

Ik heb deze week een paar dagen vrij genomen om even bij te komen en om leuke dingen met de kids te doen, maar ik ga ook vooral weer genieten van het feit dat ik voor de tweede maand op rij volgeboekt zit, woohooo!!!.

VOL Lieve volgers, jullie zijn fantastisch, ook voor de maand augustus zit mijn agenda weer vol, mede dankzij jullie nieuwe opdrachten! Voor het resterende deel van de maand augustus zal ik dus weer “nee moeten verkopen” aan nieuwe opdrachtgevers, omdat ik nog hard aan het werk ben om fantastische stukken op te leveren en juridische werkzaamheden uit te voeren voor: @angeliek_insta_expert @burodink @label 071 @dekarikaturist @deelinterieurbeleving @relax.nu @studio.above @citalent.ig @puursaam @meekithappen_fotografie Hartstikke bedankt voor jullie opdrachten en vertrouwen in mijn dienstverlening 🙏🏻. Deze maand krijgen bovengenoemde ondernemers mijn full attention, maar in september kan ik hopelijk weer nieuwe ondernemers met raad en daad bijstaan. Wil jij je plekje in september nog reserveren, maak dan tijdig een afspraak. Ik heb deze week een paar dagen vrij genomen om even bij te komen en om leuke dingen met de kids te doen, maar ik ga ook vooral weer genieten van het feit dat ik voor de tweede maand op rij volgeboekt zit, woohooo!!! ...